Grohtherm SmartControl termostatbatteri til kar og brus

Grohtherm SmartControl termostatbatteri til kar og brus
Grohtherm SmartControl termostatbatteri til kar og brus
Producent
Grohe
Varenummer
722683004
Branche varenr.
34718000
EAN
4005176457647
Tilføj til favoritter

Krom med kartud

Indbygget snavssamler og kontraventil

Læs mere
Pris i butik kr. 2.754,-
Bestil online kr.
2.673,-
Spar kr. 81,-
På fjernlager: Levering 1-5 hverdage

Beskrivelse

Grohtherm SmartControl termostatbatteri til kar og brus

Grohtherm Smartcontrol er en ny udvikling indenfor termostatbatterier. Med Et enkelt tryk på en knap, tænder du for vandet, og indregulerer vandmængden ved at dreje på selve knappen. Når du trykker på knappen igen, stopper det for vandet, og dermed husker den indstillede vandmængde, når du tænder for vandet igen. Og med Grohe Turbostat sikre du dig, at den ønskede vandtemperatur forbliver den samme, lige fra du tænder for vandet og indtil der er lukket igen, uanset om der skulle forekomme udsving i vandtilførslen eller vandtrykket.

Grohe har fokuseret på at udvikle nye teknologier, uden at gå på kompromis med designet på deres produkter. Med et armaturhus lavet ud i et stykke, får du et stilrent udseende, der både fungerer som en hylde, og giver et komplet look. Selve termostathuset er overfladebehandlet med Grohe's egen Starlight belægning, som både beskytter imod ridser og  sikrer et varigt blankt udseende efter hver rengøring.

Andre fordele:

Grohe Cooltouch: sikre dig imod skoldning fra armaturet. Grohtherm Smartcontrol har en indbygget kølekanal, der sikre at selve armaturhuset aldrig bliver varmere end vandets temperatur. 

Grohe safestop plus: giver dig mulighed for at begrænse temperaturen til at ikke kunne overstige 43°C. Dette er en valgfri mulighed, som også kan installeres senere hen

Du kan læse meget mere om de mange teknologier og systemer som er i termostaten HER

Specifikationer

Vandtilslutning 1/2"
Bruseafgang 1/2" ned
Kartud udspring 116 mm

Vejledninger & manualer

Datablad - 722683004 Download PDF