Regnvand

På denne side kan du finde alt i udstyr og tilbehør bortledning af regnvand. VVS-Eksperten.dk har regnvandsfaskiner – fiberduge, regnvandskassetter, Wavin clips og faskineblokke. Ligesom alle andre produkter på VVS-Eksperten.dk er der altid hurtig levering på regnvandsfaskiner.

Afløbsrende til indkørslen og udvendig belægning. Aco Self, Mea, Easy-tech afløbsrender med sort eller galvaniseret rist købes billigt ved VVS-Eksperten.dk. Besøg en af vores landsdækkende butikker og se vores store udvalg af VVS.

Regnvandsopsamling kan ske via en regnvandstank på 1500 liter til nedgravning. En regnvandstank til opsamling og anvendelse af regnvand til f.eks. toiletskyl og vaskemaskine. Vi står i dag overfor en samfundsmæssig udfordring i forbindelse med øget nedbør i på grund af klimaforandringer. Disse ændringer i vores klima gør at vi fra tid til anden oplever problemer med bortledning af regnvand. I mange kommuner er man ved at separere kloak, så spildevandet og regnvandet bliver bortledt hver for sig, men du kan også bidrage, ved at etablere et anlæg til genanvendelse af regnvand til f.eks. toiletskyl, tøjvask, bilvask og havevanding.

Læs mere