BG-grundmursplade/fugtspærre 20m² - 1x20 meter

BG-grundmursplade/fugtspærre  20m² - 1x20 meter
Producent
BG Byggros
Varenummer
491240100
Dimensioner
1000X20000MM
Branche varenr.
Diagonal 8
EAN
5706253152248
Tilføj til favoritter

Til fugtproblemer ved kældervægge

1x20 meter

Læs mere
Pris i butik kr. 523,-
Bestil online kr.
500,-
Spar kr. 23,-
På fjernlager: Levering 2-5 hverdage

Beskrivelse

BG-grundmursplade/fugtspærre - Diagonal 8

Professionel løsning til fugtsikring af kældre og gulve. Grundmursplade af plastmembraner med knaster fremstillet af High Density Polyethylen (HDPE). Med varierende knasthøjde og mulighed for påmonteret filtertekstil. Anvendes i forbindelse med fugtproblemer ved kældervægge, som vand-,perkolat- eller gasstandsende barriere, til afvanding af kritiske væg- og dækkonstruktioner, tagkonstruktioner m.m.

Grundmursplader på gulve
Fugtspærren spærrer nemlig effektivt mod fugt fra den underliggende beton. Pladen monteres med knasterne mod betonen, så der dannes en luftspalte, der kan ventilere fugt og dårlig lugt væk fra gulvet. Når der lægges overgulve på grundmursplader, opnås der en god trinlydsdæmpning.Lyddæmpningen kan yderligere forbedres ved at lægge en trinlydsdug (fiberdug) over eller under grundmurspladen. Gulvet virker samtidig mere elastisk og dermed blødere og mere behageligt at gå på.

Grundmursplader på kældervægge
Grundmursplader skal anvendes som kapillarbrydende (fugtspærrende) membran på ydersiden af kældervæggen. Pladen anvendes i kombination med omfangsdræn til kælderydervægge af beton, letbeton eller murværk under terræn for at beskytte mod fugtindtrængning og for at sikre, at eventuel fugt i kælderrummet kan komme ud. Grundmurspladen kan med fordel anvendes i forbindelse med opvarmede kælderrum, men der bør altid isoleres udvendigt med en ikke-fugtoptagende isolering.

Specifikationer

Mål 1 x 20 meter
Membrantykkelse 0,6 mm
Knasthøjde 8 mm
Dræningskapacitet ca. 276 l/min/m
Anvendelsestemperatur -40 ºC - + 80 ºC

Vejledninger & manualer

Datablad_BG Grundmursplade Download PDF
BG_Grundmursplade gulv Download PDF
BG_Grundmursplade væg Download PDF