Metro Therm

Høj kvalitet og energibesparelser

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Metro Therm indtager, som Nordeuropas førende producent af vandvarmere, fjernvarmeunits og varmepumper - sin naturlige plads i VVS-Ekspertens sortiment.

 

Dansk markedsstandard

Den første Metro Therm varmtvandsbeholder kom på markedet for mere end 70 år siden, og lige siden har denne danske mærkevare været markedsstandard. Kendt af enhver VVS ‘er som et yderst driftssikkert produkt, der altid overholder Energistyrelsens krav om mærkning.

Den specialemaljerede, hygiejniske stålbeholder er indvendigt beskyttet imod rust, kalk og bakterier, og det klassiske, enkle og rengøringsvenlige kabinet er tilpasset standard skabsmål. Produktet er højisoleret, og monteret med udskiftelig anode for længere holdbarhed. og Kort sagt: - kvalitet fra inderst til yderst. Metro Therm yder tilmed hele 6 års garanti, hvis brugeren registrerer produktet online. Spørg VVS-Eksperten til råds om denne procedure, der gør investeringen endnu mere sikker

Kompromisløs Kvalitet

Den kompromisløse kvalitet i hver eneste, lille detalje har betydet, at masser af danskere i dag som en naturlig ting vælger et METRO THERM-produkt, når det varme vand bare skal komme helt uden problemer i de næste mange, mange år.

Kvinde og børn i bad med varmt vand fra Metro Therm varmtvandsbeholder

 

Nordeuropas førende producent af vandvarmere, fjernvarmeunits og varmepumper

Thumbnail

En familie af kvalitetsløsninger

Metro Therm har varmtvandsløsninger med forskellig kapacitet, og til forskelige varmekilder.

Mindste familiemedlem er en 5-liters elvandvarmer til et enkelt tappested som køkken eller håndvask. Herefter følger modellerne 15, 30, 35, 55, 60, 110, 160, 200, 300 og 450, der afspejler behov, boligstørrelse og antal tappesteder. Hos VVS-Eksperten rådgiver vi dig om hvilken dimension, der passer netop dig.

Andre varmtvandsbeholdere fra Metro Therm er drevet via centralvarme, fjernvarme, biobrændsel eller i kombination med el. Alle i den samme høje kvalitet, der har kendetegnet Metro Therm i flere menneskealdre.