Honeywell

VVS-Eksperten – Din lokale Honeywell ekspert

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere er VVS-Eksperten det naturlige valg af leverandør til dit gør-det-selv projekt. Siden år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets- og prisbevidste forbruger, og vi har samtidig kombineret det med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Honeywell har med sin høje kvalitet og innovative produkter en selvskreven plads i VVS-Ekspertens sortiment.

Honeywell bygger en bedre og mere sikker fremtid

Honeywell ønsker at forbedre fremtiden ved hjælp af deres mange innovative produkter. Honeywell har opfundet produkter og teknologier, der håndterer nogle af verdens største udfordringer indenfor energi, sikkerhed, produktivitet og global urbanisering. Honeywell tænker stort, og de ønsker at gøre en forskel med deres produkter. Derfor arbejder deres ca. 22.000 ingeniører på at skabe en mere grøn verden. Ca. halvdelen af virksomhedens indtægter er i dag forbundet med energiudviklende produkter, hvor størstedelen fungerer på ”clean air” og ”clean water”. Udover den grønne omstilling har Honeywell også udviklet nogle af verdens førende alarmsystemer med software i verdensklasse.

Trådløse alarmsystemer i verdensklasse

Hos VVS-Eksperten sælger vi nogle af Honeywell bedste ”home”-produkter. Honeywells alarmsystemer er blandt de bedste i verden, og derfor er de selvfølgelig en del af vores sortiment. En af Honeywells utrolig veludviklede produkter er ”Honeywells Evohome Alarm Avanceret”, der giver dig et smart og trådløst sikkerhedssystem. Evohome overvåger dit hjem når du er på ferie, på job eller når du blot er i en andet rum i huset. Du har fuld kontrol, og Evohome giver dig advarsler på din smartphone ved brand, bevægelse eller indbrud.
 

Honeywells tilbyder flere moderne sikkerhedssystemer, der alle er udviklet med topmoderne software, der giver dig mulighed for at styre din termostat gennem din smartphone eller den såkaldte Kuliltealarm til Evohome, der udsender en høj alarmlyd ved for høje koncentrationer af kultilte i dit hus. Hos VVS-Eksperten er vi altid klar til at rådgive vores kunder. Vi rådgiver dig i hvilke af de mange kvalitets- og miljøbevidste Honeywells-produkter, der passer bedst til dig, og sikrer dig en nemmere og mere sikker hverdag mange år fremover.