BioMax

BioMax pillefyr - Danmarks billigste AA-mærkede træpillefyr

BioMax pillefyr er Danmarks billigste AA-mærkede træpillefyr. Og ikke nok med det - BioMax pillefyr har en lang række fordele, som har gjort den til et af Danmarks mest populære træpillefyr.
På denne hjemmeside kan du læse meget mere om de mange aspekter, der gør BioMax pillefyr helt unik.

Med vores landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Hos VVS-Eksperten véd vi, at en stabil, miljøvenlig og økonomisk varmekilde er helt essentiel. Pillefyrene fra BioMax opfylder alle tre krav.

Driftsikkerhed og effektivitet

Husets varmekilde skal bare fungere. Et moderne træpillefyr fra BioMax er produceret efter de strengeste standarder og er godkendt af Teknologisk Institut. Når blot du sørger for at anvende træpiller med den højeste brændværdi, sørger enhedens automatik for en ren, effektiv og økonomisk drift, med et minimum af service. Styringen er modulerende i 100 trin; effekten tilpasses det aktuelle forbrug, med bedre driftsøkonomi som følge.

 BioMax er VVS – Ekspertens eget brand, og er resultatet af et stort udviklingsarbejde. Enhederne fra BioMax er Danmarks billigste AA-mærkede træpillefyr; læg dertil et pladsbesparende design og enkel montering.

Enheder til ethvert behov

BioMax leveres med og uden snegl. BioMax Compact har integreret pillebeholder, BioMax Solo leveres med og uden snegl, samt i hhv. højre – og venstrevendt udgave. VVS-Eksperten står klar med rådgivning omkring montering, også mht. myndighedskrav. Vi fører alle reservedele, rør og fittings, således at du hurtigt bliver klar til at nyde varmen fra dit træpillefyr fra BioMax.

Du behøver ikke tage vores ord for det - under punktet "Normer og links" kan du blandt andet finde de gældende normer for pillefyr og stokere. I venstre side kan du læse mere om de tekniske aspekter under punktet "BioMax pillefyr". 
Skulle uheldet være ude og træpillefyret mangler en reservedel, kan du finde den under punktet "Reservedele". Vær opmærksom på, at du ikke kan købe direkte fra denne side, men du kan i stedet bestille via en af vores forhandlere. Du kan se listen under "Forhandlere". Står du og mangler den seneste opdatering, finder du den under "Opdateringer og guides" i side menuen.

Populære BioMax produkter