Børma

VVS-Eksperten – Børma Eksperter siden 2000

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. Danske BØRMA forener alle de positive egenskaber, der berettiger produkterne til en plads i VVS-Ekspertens sortiment.

Traditionsrig dansk producent

BØRMA er i dag en del af den internationale Ideal Standard Koncern, men har rødder i en solid, dansk håndværkstradition, og er kendt for sit stilrene look i den verdenskendte nordiske designtradition. En række danske og internationale designere har skabt BØRMA´ s unikke serier, der ud fra grundlæggende værdier som enkelhed, omtanke og fordybelse dækker behovet for håndtering af vand, både i private hjem og blandt professionelle brugere.

Kvalitet, design og fornyelse

BØRMA dækker enhver bygherres behov for kvalitetsprodukter, der holder, hvad de lover, og hos VVS-Eksperten sørger vi for at du træffer de rigtige valg. Sortimentet strækker sig fra Standard-serien med armaturer og greb i bløde, organiske former, til Geometry-seriens stramt designede, men alligevel betjeningsvenlige armaturer. Med Handi-serien tilgodeser BØRMA desuden brugere med forskellige handicaps, fx gigtpatienter. Idealrain er BØRMA´s bud på velvære under bruseren, og leveres både som komplette sæt inkl. termostat og som brusersæt – og hoveder.

Frihed og fordybelse

Tiden kalder på enkelhed, fordybelse og omtanke. Børma design er skabt med udgangspunkt i disse grundlæggende værdier – med aner tilbage i den skandinaviske tradition for at forene funktion og æstetik.
Det skandinaviske landskabs åbne vidder og harmoniske farvekompositioner giver inspiration til at forme Børma produkterne med dyb respekt for naturmaterialernes iboende skønhed.

Børma-a1-køkkenarmatur-c-tud-F1097AA-705721104

 

Med fokus på kvalitet, design og funktionalitet leverer BØRMA armaturer og bruseløsninger til det danske marked.

Thumbnail